MIYABI šefpavāra nazis 240 mm GYUTOH 5000MCD 67 melnā kļava.
Šīs sērijas pamatā ir jaunākās tehnoloģijas nažu tērauds MC 66, ledus rūdīts Cryodur tērauds (66 HRC), kas pārklāts ar 133 nerūsējošā tērauda slāņiem skaistā damaskas dizainā. Griešanas malai ir 19° leņķis. Tradicionāls japāņu D veida melnās kļavas rokturis. Plāna un asa V-veida mala, asināta pēc Honbazuke tehnikas. Mūža garantija materiālu un ražošanas defektiem. Ražots Seki, Japānā.
Ar Gyutoh jums pieder augstas kvalitātes precīzs nazis, kas pārsteidz ar autentisku japāņu asumu, augstu funkcionalitāti un pievilcīgu dizainu. Lielais Gyutoh šefpavāra nazis apvieno klasiskā pavāra naža (20 cm) iespējas zivju, gaļas un dārzeņu griešanai un šķiņķa naža (24 cm) īpašības cepeša grebšanai vai liela šķiņķa sagriešanai. Tāpēc Gyutoh nazi ar 24 cm garo asmeņi var plaši izmantot virtuvē.
Nazis pieder MIYABI 5000MCD 67 sērijai un pārsteidz ar izcilu izskatu un labākajām materiāla īpašībām. MIYABI 5000MCD 67 sērija ir izgatavota no 133 damaskas slāņiem. Damaskas raksts mirdz tā sauktajā ziedu damaskas rakstā, kas ir unikāls katram nazim. Damaskas serdes slānis sastāv no pulvermetalurģiskā MC66 tērauda. Katrs asmens tiek pakļauts sacietēšanas procesam, kas nodrošina naža kopējo cietību aptuveni 66 HRC Rockwell. MIYABI naža rokturis ir izgatavots no “Black Maple” koka (melnā kļava) un tam ir cēls gala vāciņš. Rokturis ir veidots tipiskā japāņu “D” formā, kas padara nazi stabilu rokā. Koka rokturis vizuāli kontrastē ar asmeņa mirdzošo Flower Damst tēraudu.
- Asmens, kas sastāv no 133 slāņiem ar serdi, kas izgatavots no īpaša pulvertērauda MC 66 (MicroCarbide), nodrošina asmens cietību līdz 66 HRC Rockwell.
- CRYODUR® ledus rūdītie asmeņi ir īpaši izturīgi un tiem ir vislabākā asmeņu elastība.
- Autentisks japāņu asmens profils
- Divpusējais asmens ar Honbazuke sprūdu nodrošina ārkārtēju asumu.
- Rokturis izgatavots no unikāla “Black Maple” koka tradicionālā “D” formā labam līdzsvaram, optimālai kontrolei un griešanai bez noguruma.
Tīrīšana un kopšana:
5000MCD-67 sērijas naži ir ārkārtīgi cieti, un tāpēc tie ir vairāk pakļauti šķelšanai nekā mīkstāki asmeņu tēraudi. Tāpēc griešanas laikā izvairieties no sviras un bīdes kustībām. Notīriet nažus zem tekoša ūdens, pēc izvēles ar nelielu daudzumu mazgāšanas līdzekļa. Nekad netīriet nažus trauku mazgājamajā mašīnā. Asināšanai iesakām keramikas slīpēšanas stieni, HORL rullīšu asināmā keramikas diskus vai atbilstošu slīpēšanas akmeni